Taiteen osto

Taidettani on kansainvälisesti myynnissä Balthasart  Galleriassa. 

Käytän teoksissani korkealuokkaisia materiaaleja, jotka on tarkoitettu erityisesti ammattilaiskäyttöön. 

Myös paperille tehdyt öljyvärimaalaukset on pohjustettu gessolla kahteen kertaan teoksen säilymisen varmistamiseksi erinomaisessa kunnossa ja osa öljymaalauksista on lisäksi suojattu vernissalla.

Otathan rohkeasti yhteyttä jos haluat kysyä esim. postituksesta, maksuista, tilaustöistä tai olet kiinnostunut ostamaan taideteoksen suoraan minulta ilman välikäsiä. Maalauksiani on mahdollista ostaa myös kulloisestakin näyttelystäni. Saat ostotavasta riippumatta aina teoksen mukana aitoustodistuksen ja kuitin ostoksestasi.

Teokset postitetaan huolellisesti pakattuna ja ne toimitetaan suomalaisen Postin tai Matkahuollon välityksellä seurantakoodin kera. Erillisestä sopimuksesta toimitus esim. DHL:n kautta halutessasi työn nopeasti itsellesi. Lisäksi erikseen sovitusti tapauskohtaisesta lisähinnasta (määrittyy teoksen koon ja painon mukaan) voin postittaa maalauksen kehystettynä ja/tai lahjapakkauksessa.

Taideterveisin, 
Hanna Maarit Jauhiainen
HannaartByHanna

Ajattelen, että kaiken taiteen avulla olemme yhteydessä maailmaan ja omaan henkiseen kasvuumme. Johtuen monipuolisesta ammatillisesta taustastani, teoksissani keskeisenä teemana on humaanius, kunnioitus elämää kohtaan ja oikeudenmukaisuus. Teoksieni nimet ovat merkityksellinen osa kokonaisuutta, vaikka jokainen tulkitsee aiheita omien kokemustensa sävyttäminä. Ja siitähän juuri taiteessa onkin kysymys!

Verkkokauppa