Osta maalaus

Alkuperäisiä maalauksiani on mahdollista ostaa näyttelyistäni tai minulta suoraan henkilökohtaisesti. Myös  kansainvälinen www.singulart.com verkkogalleria toimii edustajanani ja siellä on säännöllisesti vaihtuva muutaman alkuperäisteokseni myyntikokoelma. 

Otathan rohkeasti yhteyttä, jos haluat kysyä esim. postituksesta, maksuista tai tilaustöistä. Saat ostotavasta riippumatta aina teoksen mukana aitoustodistuksen ja kuitin ostoksestasi. 

Käytän teoksissani korkealuokkaisia materiaaleja, jotka on tarkoitettu erityisesti ammattilaiskäyttöön. Paperille tehdyt öljyvärimaalaukset on pohjustettu gessolla kahteen kertaan teoksen säilymisen varmistamiseksi erinomaisessa kunnossa ja osa öljymaalauksista on lisäksi suojattu vernissalla.

Teokset postitetaan huolellisesti pakattuna ja ne toimitetaan suomalaisen Postin tai Matkahuollon välityksellä seurantakoodin kera. Erillisestä sopimuksesta toimitus esim. DHL:n kautta halutessasi työn nopeasti itsellesi. Lisäksi erikseen sovitusti tapauskohtaisesta lisähinnasta (määrittyy teoksen koon ja painon mukaan) voin postittaa maalauksen kehystettynä ja/tai lahjapakkauksessa.