Tilaustöiden hintaan vaikuttavat käytetyt materiaalit, teoksen koko ja laajuus sekä käytettävissä oleva aika toimituskulujen ohella. 

Kuvitus

- Yksinkertainen/pieni kuvitus riippuen tekniikasta 190 - 800 + €, alv. 0% (kertakäyttöoikeus). Yksi aihe ilman taustaa.  1 - 2 luonnoskierrosta. 

Vaativa/suuri kuvitus riippuen tekniikasta alkaen 550 - 2500 + €, alv. 0% ​(kertakäyttöoikeus). Aiheen tutustumisen pohjalta useampi yksityiskohta, tausta, monimutkaisempi sommittelu. 1 - 2 luonnoskierrosta. 

Tiesitkö tämän...

KERTAKÄYTTÖOIKEUS: Kuvaa käytetään vain yhdessä ennalta sovitussa käyttötarkoituksessa, mikä on oletuksena kaikissa toimeksiannoissa ilman erillisiä kustannuksia. 

RAJATTU OIKEUS (5 vuotta): Haluat käyttää kuvaa kertakäyttöoikeuden lisäksi muussakin käytössä (esimerkiksi yrityskäytön lisäksi mainostus). Et kuitenkaan voi myydä teosta tai siitä tehtyjä tuotteita. Hinta +30%.

TÄYSI KÄYTTÖOIKEUS VAIN SINULLE (5 vuotta): Sinulla on täysi käyttöoikeus teokseen ja voit myös myydä kuvaa esimerkiksi t-paidan printtinä. Muut eivät voi käyttää samaa kuvaa. Hanna Maarit Jauhiainen pidättää oikeuden käyttää kuvaa portfoliossaan ja nettisivuillaan, sekä kuvan tekijänoikeus säilyy tekijällä. Hinta +80%.

ELINIKÄINEN KÄYTTÖOIKEUS VAIN SINULLE: Sinulla on täysi käyttöoikeus teokseen niin, etteivät muut voi ostaa samaa teosta. Hanna Maarit Jauhiainen pidättää oikeuden käyttää kuvaa portfoliossaan ja nettisivuillaan, sekä kuvan tekijänoikeus säilyy tekijällä. Hinta +150 %.  

Alkuperäinen maalaus säilyy aina taiteilijalla, ellei toisin sovita. 

Piirroskuvitukset ovat arvonlisäverottomia. Mainos- ja markkinointitarkoituksiin tehtyjen kuvitusten hintoihin lisätään alv. 24% 

Tilaustyö

Tilaustyö voi olla esimerkiksi paperille, vanerille tai kankaalle piirretty tai maalattu teos. Hinta määrittyy teoksen vaativuuden, koon ja käytetyn tekniikan pohjalta sekä aikataulullisista tekijöistä. Hintaan tulee lisäksi alv. 24 %. 

alkaen 390

Taidemuotokuva

Taidemuotokuvan hinta määräytyy käytettävien materiaalien, työn koon ja haastavuuden mukaan. Hintaan tulee lisäksi alv. 24 %. 

alkaen 800 

Taide

Taideteoksiani on kansainvälisesti myynnissä www.Balthasart.com 
verkkokaupassa. 

Töitäni on mahdollisuus ostaa myös kulloisestakin näyttelystäni tai ottamalla minuun suoraan yhteyttä esimerkiksi Instagram -tilini fineart_hannamaaritjauhiainen kuvien pohjalta (kaikki kuvat eivät ole myynnissä olevista teoksista). Hintaan tulee lisäksi alv. 10 %. 

alkaen 300 €